• Tlač
  • Email

Bude pokračovať víťazná séria orlov i naďalej?

Zobrazené 1016×
Publikované Monday, 17. 3. 2008 o 20:29
Michalovskí basketbalisti vyhrali už osem zápasov za sebou a trúfajú si pokračovať aj v nedeľu o 13.00 hod. proti BA Košice
1.BK Michalovce sa vezie na víťaznej vlne. Naposledy okúsili hráči Michaloviec trpkosť prehry v predposlednom kole základnej časti so Spišskou Novou Vsou B ešte v decembri minulého roku. Odvtedy ťahajú šnúru víťazných zápasov a konečné číslo ich výhier je 8. Je to absolútny rekord, odkedy hrá družstvo Michaloviec v prvej lige. V úspešnom ťažení si Zemplínčania trúfajú pokračovať aj v nedeľňajšom domácom dueli proti BA Košice, ktorého začiatok je o 13.00 hod. v Novej športovej hale.
 
Naposledy pred piatimi rokmi
Rekord siedmich víťazstiev za sebou vytvorilo družstvo orlov v roku 2003, keď Michalovce nepostúpili do extraligy len o skóre so Spišskou Novou Vsou. "Vtedy hrali za náš tím dnes už nebohý Juraj Magoč, Jánošov, Kováč, Dorov, Smoľak či Zdenko Virčík a v terajšom kádri momentálne ešte hrajú Biganič, R. Rakovský, Holda, Žobrák a Tebeľák," povedal tréner úspešného družstva Imrich Rakovský.
 
Náročný súper
V nedeľu sa začína odvetná časť nadstavby prvej ligy v skupine o záchranu. Michalovce sa stretnú s Basketbalovou akadémiou Košice, za ktorú nastúpia aj hráči z extraligy. Naopak, dres 1.BK si oblečie aj skúsený Lutter, ktorý v Košiciach pomáha nášmu úradujúcemu majstrovi pri záchranárskych prácach v našej extralige.
 
Diváci budú určite zvedaví na pokračovanie víťaznej série domácich hráčov a jedna z opôr 1.BK Martin Rakovský všetkým priaznivcom odkazuje: "Tešíme sa na divácku podporu a dúfame, že sa zíde čo najväčšia návšteva. Všetci priaznivci tejto nádhernej kolektívnej hry, ste srdečne vítaní v nedeľu o 13:00 v Novej športovej hale v Michalovciach."
Napísal: 0  Monday, 17. 3. 2008 o 20:29
Upravil: 1.BK Michalovce  Tuesday, 28. 10. 2014 o 23:01

Komentáre k článku