• Tlač
  • Email

Športový život na ZŠ J. Švermu opäť ožíva

Publikované Friday, 4. 6. 2021 o 22:04

Pre pandémiu bolo na dlhé obdobie športovanie na školách pozastavené. Na radosť všetkých to už ale neplatí. Po dlhých mesiacoch odštartovala na základnej škole J. Švermu 6 v Michalovciach príprava tried s rozšírenou hodinou telesnej výchovy. S deťmi pracujú tréneri basketbalového klubu, kde sa venujú nie len basketbalu, ale najmä rozvoju všeobecných pohybových vlastností. Nie menej dôležitou úlohou na hodinách je znova vytvorenie pohybových návykov a radosť z pohybu u detí. Na záver školského roka sa na hodinách telesnej výchovy zúčastňujú žiaci 1.B, 2.A, 3.B a 4.C.  Veríme, že v ďalšom školskom roku nebude u detí tak dlhý výpadok a budú môcť pokračovať nielen vo svojom športovom napredovaní. Súčasťou prípravy budú aj hodiny basketbalu v rámci letného detského tábora, ktorý sa na škole uskutoční počas prázdnin.  

Na webovej stránke školy sú postupne zverejňované aj aktivity a činnosť v rámci daných tried na škole. Ďalšie podujatia basketbalového klubu s mládežou už od materskej školy až po dorast môžete sledovať aj na web stránke www.1bkmi.sk .

               Na rok 2021 pripadá jubileum a 85.výročie basketbalu v našom meste. Basketbalové kluby chlapcov a dievčat pripravili na jeseň niekoľko podujatí pre deti, športovú verejnosť a dobrovoľníkov o ktorých budeme informovať. 

                                                                                                                                                    1.BK Michalovce



Napísal: 1.BK Michalovce  Friday, 4. 6. 2021 o 22:04
Upravil: 1.BK Michalovce  Friday, 4. 6. 2021 o 23:11

Komentáre k článku