• Tlač
  • Email

Prehry orlov s Spišskej Nove Vsi

Publikované Friday, 13. 5. 2016 o 11:00

V nedeľu vycestovali starší mini žiaci na dvojzápas do Spišskej. Situácia sa vyvinula tak, že vzájomné súboje rozhodnú o konečnom druhom mieste v tabuľke a postupujúcom na majstrovstvá Slovenska. V minulej sezóne orli s týmto súperom štyrikrát vyhrali. V tejto sezóne domáci zaznamenali výkonnostný vzostup. Čakali sa ťažké zápasy čo sa aj potvrdilo. Domáci nastúpili odhodlane a bojovnejšie ako Michalovčania. Súper ma na svojej strane individuality ktoré rozhodli. Aj napriek snahe náš súper sa ujal vedenia, ktoré postupne zvyšoval. Domácim pomohli aj hostia, keď niekoľkokrát nepremenili vyložené príležitosti. A keď aj povestná obrana orlov nevychádzala domáci slávili výhru. V druhom zápase to bolo lepšie najmä v obrane, ale pribudli straty lôpt a technické priestupky čo napokon rozhodlo.


BK 04 AC LB Spišská n.Ves - 1.BK Michalovce     51:17 (28:11), št. : 10:3, 18:8, 13:4, 10:2
BK 04 AC LB Spišská n.Ves - 1.BK Michalovce     46:27 (27:14), št. : 12:4, 15:10, 9:9, 10:4


V priebežnej tabuľke patrí orlom tretie miesto.

Už v sobotu  14.5. privítame na záver sezóny znova Spišiakov. Ak orli podajú bojovnejší výkon najmä v obrane a vydržia dostatočne koncentrovaný počas celého zápasu bude to ozaj napínavé až do konca.  Príďte nás povzdbudiť.

 

 

Zostava 1.BK Michalovce: Bujdoš A., Bujdoš D., S.Ivančo, P.Hakala, S.Serenčko, T.Pončák, F.Marcin, M.Jasovský, D.Tertinský, M.Mattina, M.Volovár, R.Kokoš, Ľ.Mészáros

 

 

                                                                                                                   

 

                                                                                                                        1.BK Michalovce

Napísal: 1.BK Michalovce  Friday, 13. 5. 2016 o 11:00
Upravil:  

Komentáre k článku