• Tlač
  • Email

Aj v tomto roku sme sa zapojili do dobrovoľníckych aktivít

Publikované Sunday, 19. 9. 2021 o 18:24

Do septembrového mesiaca dobrovoľníctva 2021 sa zapojila aj skupina dobrovoľníkov 1.BK Michalovce. Vyčistili areál ZŠ  P. Horova v Michalovciach a následne obnovili čiary dvoch basketbalových ihrísk. Za finančný príspevok a pomoc ďakujeme aj Dobrovoľníckemu centru Košického kraja. Veríme, že ihrisko bude aj naďalej slúžiť športovcom a širokej verejnosti a zároveň dúfame, že sa v areáli podarí časom kompletne obnoviť aj asfaltový povrch a pomôže rozvoju 3x3 basketbalu a novým talentom 1.BK MICHALOVCE . Pod článkom Vám prinášame fotogalériu z daného dňa.

Aktivita je jednou z viacerých, ktoré pripravil basketbalový klub k 85.výročiu basketbalu v Michalovciach. V priebehu ďalších týždňov sa na revitalizovaných ihriskách odohrajú aj ukážkové zápasy rôznych skupín od detí z klubu, amatérskych hráčov, rodičov a dievčat.   

Členovia a podporovatelia 1.BK Michalovce sa do dobrovoľníckych aktivít zapájajú už niekoľko rokov a pomoc pre obnovu prostredia kde žijeme im nie je cudzia. V tomto roku sa zapojili aj do podujatia Naše mesto, aj keď neboli oficiálne zaregistrovaný a podarilo sa revitalizovať ihrisko ZŠ Krymská. V minulom kalendárnom roku sme obnovili ihriská SOŠ Technickej i basketbalové ihrisko v areáli ZŠ Okružná v Michalovciach:

Podujatie Naše mesto : Dobrovoľníci z 1. BK Michalovce prispeli k podujatiu Naše mesto

Obnova ihriska SOŠ Technickej : Obnovili sme ďalšie basketbalové ihrisko

Obnova ihriska areálu ZŠ Okružná : Výsledky projektu Športuj a bav sa basketbalom

 

1.BK Michalovce

Napísal: 1.BK Michalovce  Sunday, 19. 9. 2021 o 18:24
Upravil:  

Komentáre k článku