• Tlač
  • Email

Juniori v dohrávkach opäť víťazne

Publikované Wednesday, 20. 4. 2022 o 18:18

Michalovskí juniori odohrali pred a po sviatkoch dve dohrávky. Najprv sa predstavili v Žiline a následne odohrali doma duel proti Liptákom. Do Žiliny cestovali v oklieštenej zostave bez Serenčka, Mészárosa i Jasovského. Zápas odohrali v dobrej fazóne, keď hrali veľmi dobre v obrane a obrannom doskoku. Duel bol do polčasu vyrovnaný, ale od polčasu už mali navrch hostia ktorým sa darilo skórovať aj po rýchlych protiútokoch. Aj napriek zlej trojbodovej streľbe sa podarilo Michalovčanom zápas zaslúžene dotiahnuť do víťazného konca.

V ďalšom dohrávanom stretnutí proti Liptovskému Mikulášu sa domáci rozbiehali ťažšie. V prvej štvrtine chýbal pohyb a aktívna hra na kôš. Až v druhej časti štvrtiny sa domáci rozbehli a skórovali aj po rýchlych protiútokoch. V druhej štvrtine zvýšili svoj náskok, keď agresívnou obranou získali niekoľko lôpt po sebe. V druhom polčase sa postupne dostali na ihrisko aj ďalší hráči. Michalovčania aj keď sa dopustili niekoľkých zbytočných strát postupne náskok zvyšovali. Presadili sa aj rýchlym protiútokom a po jednom z nich Peter Moravec efektne zasmečoval do koša. Výborný výkon podali ak Michal Demko a Adam Bujdoš. Niektorí chlapci sa po výpadku postupne dostávajú do hernej pohody. Aj v tomto zápase sa domácim nedarila streľba zo stredných vzdialeností. Do konca základnej sezóny im ostáva odohrať ešte zápas v Spišskej a následne doma so Žilinou. V tabuľke DL Juniori Silver Východ sa držia na priebežnej prvej/druhej priečke s rovnakým bodovým ziskom ako Spišská Nová Ves.  

Ďalšie foto nájdete aj na Našej Facebookovej stránke: Official 1.BK MICHALOVCE
Fotogaléria Juniori U19 1.BK Michalovce - MBK Liptovský Mikuláš


MBK Victoria Žilina - 1.BK Michalovce   58:72 (36:39)

D.Tertinský 17, M.Demko 18, T.Pončák 17, T.Ragan, D.Bujdoš, M.Štefan, P. Moravec 14, A.Bujdoš 6, S.Ivančo


1.BK Michalovce - MBK L. Mikuláš  71:38 (40:19)

D.Tertinský 8, M.Demko 20, T.Ragan, M.Jasovský, D.Bujdoš, T.Pončák 7, M.Štefan, A.Bujdoš 22, P.Moravec 8, M.Čergeť, S.Serenčko 4, Ľ.Mészáros 2

 

Kompletné výsledky a najbližšie vyžrebovanie nájdete na stránke slovakbasket.sk na odkaze: Juniori U19

Najbližšie sa Michalovčania predstavia v Spišskej Novej Vsi v stredu 27.4. a následne 1.5. doma proti Žiline o 11:30 v telocvični ZŠ Krymská.  Ďalšie informácie nájdete www.1bkmi.sk. Kompletné výsledky súťaže môžete sledovať aj na stránke slovakbasket.sk/2021-2022/  v sekcii Výsledky súťaží – 1.ligové súťaže v adresári Juniori U19.

 

 

1.BK MICHALOVCE

 

Napísal: 1.BK Michalovce  Wednesday, 20. 4. 2022 o 18:18
Upravil: 1.BK Michalovce  Wednesday, 20. 4. 2022 o 22:29

Komentáre k článku