• Tlač
  • Email

Basketbalový klub vo Veľkých Kapušanoch naberal nových členov

Publikované Tuesday, 1. 4. 2014 o 11:57

Prinášame vám informáciu z výstavy, ktorú zorganizoval nový basketbalový klub vo veľkých kapušanoch. 1.bk michalovce je ich partnerským klubom a pomáha im metodicky aj odborne napredovať a zbierať skúsenosti. Zakladateľ a tréner klubu Marek Kondor zbiera skúsenosti v michalovciach, kde asistentom trénera pri prípravke Michalovce.

Vo Veľkých Kapušanoch sa uskutočnila výstava s názvom„Basketbalová výstava pre malých, aj veľkých“, ktorá prináša zaujímavé fakty a informácie o histórii a vývoji basketbalu. Ako aj názov naznačuje, akcia  bola určená všetkým vekovým kategóriám, ale najmä mladšia generácia si mohla prísť na svoje. Organizátori v rámci výstavy pripravili súťaže, kvízy a rôzne aktivity pre deti s cieľom propagovať šport a basketbal medzi mladými. Jedným cieľom usporiadateľov bolo aj rozšírenie hráčskej základne miestneho basketbalového klubu.  Novozaložený Basketbalový Klub Veľké Kapušany vo spolupráci s basketbalovým klubom 1.BK Michalovce naďalej hľadá nové talenty predovšetkým z ročníkov 2003 a 2004.

Hlavnou prioritou klubu pre najbližšie obdobie sa stala práca s mládežou a propagácia basketbalu v meste a blízkom okolí. Jedným s ďalších cieľov je snaha o zvýšenie úrovne basketbalu na základných školách v meste a blízkom regióne.

Napísal: 1.BK Michalovce  Tuesday, 1. 4. 2014 o 11:57
Upravil: 1.BK Michalovce  Sunday, 5. 10. 2014 o 22:12

Komentáre k článku