• Tlač
  • Email

Rón: Reprezentantom vytvoríme čo najlepšie podmienky

Publikované Saturday, 23. 5. 2015 o 11:41

Slovenská mužská reprezentácia tento rok neodohrá žiadnu kvalifikáciu. Napriek tomu absolvuje v máji a na prelome júla a augusta dve akcie.

Slovenské áčko bude mať minimálne do septembra na starosti erudovaný český odborník František Rón, ktoré pôsobí v Slovenskej basketbalovej asociácii (SBA) ako ústredný tréner a metodik. „Bol som poverený výkonným výborom SBA zabezpečiť dve akcie národného tímu,“ povedal pre Basket.sk 54-ročný kouč a doplnil: „VV chce svedomito pripraviť výberové konanie na pozíciu hlavného trénera mužskej reprezentácie, ktoré sa uskutoční v septembri tohto roka.“

Sústredenie reprezentácie v Lučenci potrvá od piatka 22. do stredy 27. mája. Zúčastnia sa na ňom najmä mladí basketbalisti vrátane niektorých z univerzít zo Spojených štátov amerických.

„Reprezentácia U20 sa pripojí k sústredeniu 24. mája. O deň neskôr bude neoficiálne modelové stretnutie. Následne 26. mája bude najskôr dopoludnia ‚otvorený‘ tréning seniorskej reprezentácie pre deti zo škôl v Lučenci. V ten istý deň o 18.00 sa odohrá oficiálny duel medzi áčkom a tímom U20,“ priblížil Rón detailný program reprezentačné­ho zrazu.

http://www.basket.sk/files/images/document-images/18/18110.jpg

Napísal: 1.BK Michalovce  Saturday, 23. 5. 2015 o 11:41
Upravil:  

Komentáre k článku