• Tlač
  • Email

Dobrovoľníci z 1.BK Michalovce prispeli k podujatiu Naše mesto

Publikované Sunday, 27. 6. 2021 o 22:08

V basketbalovom klube 1.BK Michalovce sa okrem športovej stránky a podpory rozvoja pohybu detí snažíme aj o obnovu a revitalizáciu športovísk v našom meste. Vo veľkej miere sa jedná o dobrovoľnícke aktivity financované klubom resp. úspešným projektom od donorov tretieho sektora. Tentokrát sme sa 11.6. 2021 pustili do obnovy basketbalového ihriska a časti areálu 7.ZŠ na ul. Krymskej v Michalovciach. Po dohode a s prispením vedenia školy sa vymenili basketbalové dosky a obruče. Následne sme obnovili čiary basketbalového ihriska, umiestnili nové lavičky a v spolupráci so sprejerom Erikom obnovili aj protiľahlú stenu telocvične o tematické logá. Verím, že náš projekt sčasti podporí aj Košický samosprávny kraj. Týmto projektom sme sa zároveň pripojili do celoslovenského podujatia NAŠE MESTO, aj keď sme do podujatia neboli oficiálne zaradený. Ihrisko bude slúžiť nielen širokej verejnosti, ale aj školským aktivitám. Veríme, že vydrží v dobrom stave čo najdlhšie bude slúžiť pre športovcov v našom meste.

 

Prinášame Vám niekoľko fotiek zo záverečnej realizácie aj pred realizáciou. Kompletnú fotogalériu nájdete na našej stránke  www.1bkmi.sk .

 

V minulom roku 2020 sme počas septembrového týždňa dobrovoľníctva revitalizovali ihrisko SOŠ Technickej v Michalovciach:

Obnovili sme ďalšie basketbalové ihrisko

A počas jari roku 2020 s podporou projektu ČSOB revitalizovali basketbalové ihrisko 6.ZŠ na ul. Okružnej:

Výsledky projektu Športuj a bav sa basketbalom

Iné: telocvičňa SOŠOaS Michalovce, internát Dúha

V telocvični internátu Dúha sa po rokoch dá nielen športovať

 

V tomto roku 2021 ešte plánujeme zrealizovať 1.9.2021 v rámci mesiaca dobrovoľníctva obnovu čiar a basketbalových dosiek ihrísk v areáli 8.ZŠ na ul. Kpt. Nálepku v Michalovciach.  

 

 

                                                    1.BK Michalovce

Napísal: 1.BK Michalovce  Sunday, 27. 6. 2021 o 22:08
Upravil: 1.BK Michalovce  Sunday, 27. 6. 2021 o 22:34

Komentáre k článku