• Tlač
  • Email

Výsledky projektu Športuj a bav sa basketbalom

Publikované Tuesday, 3. 11. 2020 o 09:06

V decembri minulého roka sme Vás informovali, že basketbalový klub 1.BK Michalovce získal grant zo zamestnaneckého programu ČSOB nadácie. Aj keď sa projekt Športuj a bav sa basketbalom pre COVID 19 o niečo predĺžil doteraz sa podarilo zrealizovať viacero aktivít v našom meste. Opravy, doplnenia a revitalizácia vonkajších ihrísk v Michalovciach prispejú k zlepšeniu podmienok pre šport. V spolupráci s vedením SOŠ Technickej sa upravili basketbalové koše, asfalt a obnovili čiary na ihrisku na Stráňanoch. Obdobne sme sa dohodli aj so ZŠ na ul. Okružnej, kde v rámci existujúceho asfaltového ihriska pribudli nové basketbalové koše a obnovili sa čiary športoviska. Na oboch školách a tiež na ZŠ P. Horova sme umiestnili aj nové exteriérové lavičky.  V rámci trvania projektu sa uskutočnila aj Miniliga pre deti z prípraviek 1.BK Michalovce. Na záver projektu bola spracovaná video reportáž a fotodokumentácia z realizácie, ktoré si môžete pozrieť na stránke www.1bkmi.sk . Na projekte spolupracovali aj zamestnanci ČSOB banky a.s.. Aktivity s deťmi budú pokračovať aj v tomto školskom roku.

Ďakujeme nadácii Československej obchodnej banky, a.s. za podporu a veríme, že sme prispeli na skultúrnenie a zlepšenie podmienok pre šport a hlavne basketbal v našom meste. Podporili pohybovú činnosť detí a mládeže, tak potrebnú v tejto dobe.

Tento projekt je jedným z ďalších, ktorým sa 1.BK Michalovce podarilo realizovať a získať externé prostriedky nielen na aktivity spojené zo zdravím ale aj zlepšovanie technického vybavenia športovísk.

Video reportáž o projekte: 




Historický prehľad úspešných projektov 1.BK Michalovce :

2020 : NIKÉ , Fond pre budúcnosť športu (1 500€)

2019-2020 : ČSOB nadácia,  zamestnanecký grant, (3 000€)

2018 : Košický samosprávny kraj : Medzinárodný basketbalový turnaj (1 700€)

2016-2017 : Tesco, Vy rozhodujete mi pomáhame, (1 300€)

2013-2014 : Nadácia Tatrabanky, Viac pre regióny, (5 000€)

 

www.1bkmi.sk                                                                                                           1.BK MICHALOVCE

Napísal: 1.BK Michalovce  Tuesday, 3. 11. 2020 o 09:06
Upravil:  

Komentáre k článku